Banner

Nu kan DIN förening få besök av
Manchester United Soccer School

Ansök senast 17 mars • Träningsveckan sker 20-24 maj

I samarbete med Santander Consumer Bank kommer Manchester United Soccer School till Sverige!

Manchester United Soccer School är Fotbollsskolan som ger barn och ungdomar chansen att uppleva hur livet kan vara för professionella fotbollsspelare. Tränare från Manchester United håller träningspass under fem dagar som hjälper spelarna att utveckla sina tekniska och taktiska kunskaper samt ger en inblick i vikten av mental och fysisk förberedelse inför träning och match. Fotbollsskolan är kostnadsfri för föreningen och deltagarna. Träningsveckan sker mellan 20-24 maj och dagarna läggs upp tillsammans med föreningen. Om er förening uppfyller dessa förutsättningar är ni varmt välkomna att ansöka via formuläret nedan och motivera varför just er förening ska vinna.

Regler: Tävlingen pågår till den 17 mars 2019. Vinnande förening väljs utifrån motivering och behöver uppfylla förutsättningarna. Juryn består av representanter från Santander Consumer Bank. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda hos Santander Consumer Bank får inte delta. Vinnarna meddelas senast den 20 mars 2019. Tävlingsresultat meddelas till alla deltagare via e-post efter tävlingens slut. Vinnande förening publiceras på Santander Consumer Banks webbplats och Facebook-sida.

Ansökan är stängd för i år.

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander och är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United. För oss betyder det att vi arbetar aktivt med värderingar som vi delar med Manchester United – så som hälsa, rörelse och gemenskap; Come play the United way. Vi är stolta över att kunna ordna så att Manchester United kommer till Sverige med sin Fotbollsskola igen. Läs mer på santanderconsumer.se/sponsring/manchesterunited